skąDokąd

Rozmowy o bardzo szeroko pojętej kulturze i sztuce we wszystkich odmianach i sposobach wyrazu

skąDokąd

Postprzez marienton » Wt lut 16, 2010 12:57 am

Wypróbowałam wreszcie mój zdobyczny radiobudzik, który w któryś poranek podczas sesji zaserwował mi (według mojego życzenia) Trójkę. Była 5 rano i usłyszałam kawałek, który zajął mi myśli na tyle, że uczyć przez jakiś czas się nie dało i jak wyszło potem - zapowiada najnowszą płytę Raz Dwa Trzy.

Obrazek

Proponuję, posłuchajcie Dalej niż sięga myśl na http://www.myspace.com/razdwatrzy z playerka w prawym górnym rogu. :)

Niezły krążek się kroi, zobaczymy w marcu.
jazda po bandzie, jak daleko kto zajdzie -> do Nowego Jeruzalem w trekingach.
marienton

Re: skąDokąd

Postprzez BaRt » N lut 21, 2010 11:47 am

no chwilę nie odwiedzałem forum ;) i równoległe mamy doświadczenia - oto co w piątek umieściłem na fejsbuku:

"Dziś zauroczył mnie nowy utwór z płyty Raz Dwa Trzy - Dalej niż sięga myśl (jednak opłaca się słuchać Trójki ;) ) premiera płyty - 1 marca ale zespół już utówr promujący umieścił w sieci do odsłuchania - więc zapraszam do zapoznania się - po prostu klasyka!:) Plejerek z muzą umieściłem też u siebie a więc kilk w link poniżej i już słuchasz ;)"

http://www.barteksvd.net/index.php?opti ... &Itemid=70

cóż za równoległość doświadczeń ;)

ps. utworek na pewno będzie grany w radyjku ;)
I ja wiem, tylu czeka też kiedy na spragnioną ziemię spadnie życiodajny deszcz...
BaRt
Site Admin

Postprzez duszek » N lut 21, 2010 1:50 pm

No właśnie widziałem ten wpis na fejsbuku. Myślałem, że był on pisany "pod natchnieniem" postu marienton... A tu proszę...

A utworek rzeczywiście dobry i chyba się skuszę na tę płytę. Dawno już żadnej nie kupiłem :)
Душе настало пробужденье:
И вот опять явилась ты,
Как мимолетное виденье,
Как гений чистой красоты.
duszek

Postprzez kikiluszek » N lut 21, 2010 11:40 pm

ha, no i faktycznie, zgodnie z zapowiedzią się utworek ujawnił w trakcie audycji :) z każdym kolejnym razem, kiedy słyszę "Dalej niż sięga myśl", tym bardziej czekam na tę płytę...
kikiluszek

Powrót do w świecie kultury i sztuki